Skip to content

Om oss 

Vi vill hjälpa dig med det du behöver för vård av grönytor, lantbruk, skogsbruk och vägentreprenad.

Vi är ett familjeföretag som har varit med länge i den här branschen. Vårt fokus har alltid varit att hitta, bedöma, importera och leverera de hjälpmedel och maskiner våra kunder behöver för att göra sitt jobb på bästa sätt. Det innebär att vi säljer kvalitetsprodukter via sakkunniga återförsäljare och att vi ger dig vår bästa service samt rådgivning. Våra kunder är ofta lantbruk, skogsbruk, kommuner, golfbanor, markentreprenörer m fl.

Sjomarken

Produkterna säljs alltid under sitt rätta namn så att du vet ursprunget. Du får hjälp att välja rätt, du får en produkt som hjälper dig och du får mycket god service via återförsäljare nära dig. Över hela Sverige. Du är alltid välkommen att slå en signal eller skicka ett mail med frågor och funderingar så hjälper vi dig.

Här på hemsidan ser du hela vårt produktsortiment och du kan få hjälp att göra ditt val. Själva köpet sker hos en av våra utvalda återförsäljare där du också får service och beställer reservdelar. Titta in på vår återförsäljarkarta för att hitta en butik nära dig.

Hälsningar Eric och Martin Zetterman